Biscuits a la Red Lobster

IMAG0337

Da vi var i USA på ferie, var vi en tur på Red Lobster og spise. Der fik vi de bedste boller jeg længe har smagt. Jeg har fundet en opskrift på nettet som jeg har oversat til dansk, og jeg synes den er rigtig god.
I USA har de noget der hedder Bisquick, som er en færdigblanding der bare skal mælk i, men man kan lave det selv. Denne portion er dog noget større end det der skal bruges i opskriften. Dog kan det holde sig i op til 6 uger i en lufttæt beholder i køleskabet, eller endnu længere hvis det fryses ned. Så er det jo nemt lige at lave en ny omgang Biscuits.

Hjemmelavet Bisquick:

  • 640 g mel
  • 32 g bagepulver
  • 2 spsk. sukker
  • 1 tsk. salt (jeg brugte dog mindre, da der er salt I smørret)
  • 226 g smør

Bland mel, bagepulver, sukker og salt. Skær smør i tern og bland det i, indtil blandingen er smuldrende.
(jeg brugte en foodprocessor)

Biscuits 10-12 stk:

  • 256 g hjemmelavet bisquick
  • 2 dl mælk
  • 100 g revet cheddar
  • 57 g smør
  • 1/4 tsk hvidløgspulver
  • 1 spsk. hakket persille (de anbefaler tørret, jeg brugte dog frisk.)

Kom den hjemmelavet bisquick i en skål. Smulder cheddar osten så det er lidt mindre stykker, og kom det i skålen. Rør det til en klistret dej med mælken. Kom mælken i lidt af gangen så dejen ikke bliver for våd. Sæt dem på bagepapir med en ske. Bag dem i 10 minutter ved 230 grader. Mens de bager, smelt smørret i microovn. Kom hvidløgspulver og hakket persille i. Efter de ti minutter, tages bollerne ud af ovnen, og man pensler kryddersmørret på. Kommes ind i ovnen igen og bages i 5 minutter mere.

I kan evt. se hvordan på yoyomax12

4 comments

  1. Hej
    Vi kommer på red lobster hver år og elsker bollerne, men hvad er bisquick, sejt at finde en opskrift her.
    Hilsen Pia

    1. Hej Pia. Ville ønske jeg kunne spise på Red Lobster igen. De har noget lækkert mad og deres biscuits er virkelig gode. Jeg synes denne opskrift er næsten lige så god som deres. Bisquick er et færdigt blandet biscuits produkt, man kan købe i USA og England. Det gør det nemmere at bage en omgang biscuits. Jeg har fundet en opskrift på nettet hvor man selv laver Bisquick og så bruger man det i opskriften. Synes også det smager bedre da det er gode ingredienser der bruges og man ved hvad der er i. Er jo ikke altid tilfældet med købte færdig produkter.
      Håber du fik svar på dit spørgsmål. Ellers er du velkommen til at skrive igen.
      Hilsen Hanne

  2. Hej Hanne
    Er Bisquick et slags brød som smuleres i dejen til red lobster bollerne. Jeg er ikke en ørn til at bage.
    Hilsen Pia

    1. Hej Pia. Nej, Bisquick er bare mel som der er puttet smør og lidt andet i. Idet man kørere det på en foodprocessor bliver det hele blandet fint sammen, så det stadig bare ligner mel. Så Bisquick er melet til bollerne. Når du følger opskriften bliver der dog for meget melblanding, men det kan gemmes i køleskabet i 6 uger. Så kan der laves en omgang boller mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *