Bønnesalat med parmaskinke

boennesalat

Da jeg ind i mellem vil leve sundere med masser af gode sunde retter, køber jeg gerne tørrede bønner, som så ligger i skabet, længe, og jeg bruger så de hurtige fra dåse. Så nu skulle jeg igang med at tømme ud i skabet og kom på denne ret. Kan også serveres uden skinke, hvis man vil have en kødfri ret. Det er dog ikke noget min mand er meget for, så det skal helst skjules i kød og meget af det. 🙂

Bønnesalat med parmaskinke 6 personer:

  • 500 g pintobønner (kogt efter forskrift på posen) Kolde
  • 3 spsk olivenolie
  • saft af 1/2 citron
  • 3 fed presset hvidløg
  • 5-6 finthakket ansjoser i olie
  • salt og peber
  • 1 squash i tynde strimler
  • 2 røde peberfrugter i strimler
  • 400 g champignon i tern (stegte)
  • 2 skalotteløg i fine tern
  • 1 pose pinjekerner (ristede)
  • 1 blok pukfetaost i tern (eller anden feta)

Bland olie, citronsaft, hvidløg, ansjoser, salt og peber.
Bland alle de andre ingredienser i. Lad det trække i marinaden en halv time.
Server som det er eller anret med parmaskinke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *