Gulerodskage med osteglasur

Gulerodskage

Gulerodskage

Vi er kommet hjem fra vores rundrejse i Asien. Er godt nok ikke helt tilfreds med det vejr vi har herhjemme denne sommer. Men vi nyder at få set venner og familien igen.

Jeg gik jo hen og blev 40 år mens vi var på Langkawi, Malaysia. Det fejrede vi med nogle tyske venner, vi havde fået mens vi boede der. De havde været så flinke at lade mig låne deres ovn, så jeg kunne bage en kage.
Valget faldt på denne gulerodskage, da jeg var sikker på at jeg kunne få alle ingredienserne her på Langkawi.

Hanne pakker gaver ud

Ange og Klaus kom med gaver og vi valgte at tage ud og spise om aftenen. Jeg havde en skøn dag og noget af det bedste var, at få lov til at bage lidt igen.

Fin taske og tørklæde

Klar til at tage ud og spise

Hygger sammen med venner

Gulerodskage, lille bradepande:

Gulerodskage:

  • 4 æg
  • 4 dl sukker
  • 4 dl mel
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 stk vanilje
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk natron
  • 2 dl olie
  • 6 gulerødder revet

Fyld:

  • 240 g smør
  • 200 gram flødeost naturel
  • 6 dl flormelis
  • 2 tsk vanilje

Bland alle de tørre ingredienser.
Æg og sukker piskes sammen i ca 8 minutter.
Kom det i æggemassen lidt efter lidt, mens der røres med en ske.
Kom olien i og rør med skeen, tilsidst tilsættes de revne gulerødder.
Hældes i en smurt bradepande med størrelsen 25×35 cm
Bages i en forvarm ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter. Stik en kødnål ned i midten for at se om den kommer op ren.
Hvis den ikke gør, giv kagen noget ekstra tid i ovnen.

Mix alle igredienserne sammen til fyldet og når kagen er helt kold kommes det på toppen.

 

2 comments

  1. Hej.
    Jeg håber du har det godt, og forretningen kører derudaf!
    Jeg skriver til dig for at høre om muligheden for at publicere en artikel på jeres hjemmeside.
    En af vores partnere er for tiden på udkig efter hjemmesider af høj kvalitet og hannemad.dk matcher vores høje krav. I bund og grund, vil jeg gerne bidrage med en kvalitetsartikel der engagerer læserne med et naturligt og kontekstuelt link til vores partner’s hjemmeside.
    Tag endelig kontakt til mig hvis denne mulighed kunne være interessant for dig og jeres forretning.
    Tak for din tid, jeg ser frem til at høre fra dig!
    Celia

    1. Hej Celia. Jeg er ikke helt med på hvad det er du gerne vil skrive om på min hjemmeside. Men tak fordi du kan lide hannemad. Vh. Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *