Lemon curd cupcakes

Chokolade og espressocupcakes
  • Lemon curd cupcakes

Til mit Tupperwareparty skulle der selvfølgelig også være cupcakes, så her kommer opskriften på en af de cupcakes jeg lavede den aften. Den anden var en chokolade/espressocupcake som du kan finde opskriften på her.

Lemon curd cupcakes 12 stk:

  • 110 g smør
  • 125 g sukker
  • 1/2 tsk vaniljeekstrakt
  • 2 æg
  • fint revet skal fra 1 citron
  • 175 g mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 100 ml yoghurt naturel

Frosting:

  • 110 g smør
  • 250 g flormelis
  • 100 g lemon curd

Forvarm ovnen til 175 grader.
Pisk smør og sukker let og luftigt. Pisk æggene, citronskal og vaniljeekstrakt i. Sigt mel og bagepulver i, og fold det i massen sammen med yoghurten indtil det er godt blandet. Kom dejen i papirforme og placer dem i en muffinsform. Bag kagerne i 20-25 minutter. Lad dem køle lidt af i formen, inden de sættes på en rist for at køle helt af.
Frosting:
Pisk smørret blødt, og sigt flormelis i. Pisk til det er blødt og cremet. Pisk Lemon curd i. Kom frostingen i en sprøjtepose med en rund tylle, og dekorer cupcaken. Jeg valgte at fylde lidt ekstra lemon curd inden i cupcaken. det gjorde den ikke ringere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *