Estragon svinemørbrad

IMG_20130914_173205

Dette er en af mine yndlingsopskrifter, som er lavet til familie og venner masser af gange med succes.
Selv min mand der ikke kan lide sennep er vild med denne ret. Nem ret som smager godt.
Denne gang brugte jeg en madlavningsfløde med en lav fedtprocent, da det kun var til min mand og mig, det vil jeg dog ikke gøre hvis det skal laves som gæstemad. Smager fint, men mangler lidt den fylde som rigtig fløde giver.

Estragon svinemørbrad 4 personer:

  • 2 afpudset svinemørbrad
  • 1/2 l piskefløde
  • Dijonsennep
  • tørret estragon
  • salt
  • peber
  • evt. lidt maizena til at jævne sovsen

Server med ovnkartofler og en frisk salat.

Skær mørbrad ud i bøffer og bank dem flade. Krydr med salt og peber. Smør Dijonsennep på den ene side og drys med estragon på den anden side. Steg bøfferne i en dyb pande, til de er brunet af. Tag dem af panden og læg dem i et ildfast fad. Hæld fløden på den varme pande og kog den op. Kog fløden til den er blevet tyk eller jævn den lidt med maizena. Smag sovsen til med ekstra sennep, estragon, salt og peber. Hæld sovsen over bøfferne og kom fadet i en forvarmet ovn og gratiner ved 175 grader i 20 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *