Fedtebrød

IMAG0551

Da det jo er december, skal der jo julebages. Jeg besluttede mig for fedtebrød, da det er en småkage de fleste kan lide.

Fedtebrød ca. 40 stk:

  • 200 g smør
  • 200 g mel
  • 100 g sukker
  • 100 g kokosmel
  • 1/2 tsk. hjortetaksalt
  • Glasur til pynt

Skær smørret i tern, kom det ned i melet. Smuldr det med fingrene til det er grynet. Kom hjortetaksalt, sukker og kokosmel i og ælt det hele sammen med hænderne til det samler sig til en dej. Tril det ud i pølser og læg dem på en bageplade med bagepapir. Tryg dem flade med håndfladen. Bag dem i en 200 grader varm ovn i 12 minutter. Kom glasur på mens de stadige er varme og skær dem ud i snitter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *