Opskrifter

Her vises de 4 nyeste retter indenfor hver kategori. For at se alle retter i en kategori, kan du klikke på overskriften eller et af nedenstående links:

På arkiv siden finder du en samlet oversigt over alle opskrifter.

Bagværk

Naan-brød

Naan brød

Disse brød er bagt på en pande, så de kan få den skønne stegeskorpe som der er på rigtige naan brød. Det er også et plus, hvis man står et sted uden ovn.
Karamelkagen

Nem karamelkage

Nem kage som kan laves selvom man ikke har ret meget tid. Perfekt fødselsdagskage eller hvis du inviterer gæster i sidste øjeblik.
Chokolade og espressocupcakes

Chokolade og espressocupcakes

Disse skønne cupcakes er nemme at lave og de smager rigtig godt. Lækre selv efter et par dage. Ingen opdager de ikke er nybagte.

Donut i en kop: Mugnut

Når den lille lækkersult er der og man ikke rigtig har noget man kan snacke i, så er det godt man kan lave en kage i en kop i mikroovnen.

Dessert

Karamelkagen

Nem karamelkage

Nem kage som kan laves selvom man ikke har ret meget tid. Perfekt fødselsdagskage eller hvis du inviterer gæster i sidste øjeblik.

Roulade

Denne klassiske hindbærroulade bliver gjort mere festlig med en jordbærmousse og friske bær.
PannaCotta

Panna cotta med hyldeblomstgelé

Panna cotta gør alle glade. Desserten stammer fra Italien og navnet betyder kogt fløde, og det er lige hvad det er. Fløde kogt med vanilje, sukker og stivnet med husblas.
Svensk Mandeltærte

Svensk mandelkage

Lige siden jeg arbejdede i Sallings delikatesse hvor vi solgte denne svenske mandelkage, har jeg haft lyst til selv at prøve at lave den. Nu har jeg fundet en opskrift, hvor jeg synes smagen rammer ret godt med den købte jeg var så vild med. Den minder lidt om den man kan købe i frysedisken
Read more

Forretter

EggBenedict

Egg Benedict

Denne skønne morgenmadsret er slet ikke så svær og tidskrævende som man kunne frygte. Lækker ret der også kan bruges som en forret.
Broccolisuppe

Broccolisuppe

Jeg er bare så vild med broccoli og denne suppe er en virkelig lækker måde at få broccoli på. I denne ret er jeg sikker på selv børnene er med på at spise broccoli. Jeg bruger den gerne som en forret, men den er fyldig nok til at kunne bruges som en hovedret. Jeg er
Read more
Salat med Roquefort

Salat med roquefort, appelsin og valnødder

Denne salat har en dejlig balance mellem de søde, syrlige og bitter smage, og så er den dejlig nem at lave. Jeg har brugt den som en forret og jeg har også brugt den som tilbehør til kødretter. Jeg valgte at bruge Danablu i stedet for roquefort, da det var nemmer at få fat i.
Read more
Svamperisotto

Svamperisotto med rosenkål

Hvem er ikke vild med risotto, og denne udgave er en rigtig efterårsret med svame og rosenkål. Giv den en chance, rosenkålen passer godt til den cremede risotto.

Hovedretter

Kylling Korma

Indisk mad er fyldt med smag. Denne kylling Korma er ikke alt for krydret, læs ikke for stærk, så børn også kan være med på denne ret.

Nem tærtedej

Hjemmelavet tærtedej er slet ikke svært og behøver ikke tage lang tid. Med denne opskrift og en foodprocessor har du hurtigt din egen tærtedej.

Hvidløgskylling med soltørrede tomater og spinat

Opskriften er en sikker vinder. Kyllingebrysterne er saftige og er sprængfyldt med smag. Retten passer sig selv mens du hygger med venner eller familen.

Hot paprikagryde

Klassiker på middagsbordet. Om det er på en hverdagsaften eller til gæster, denne ret vækker glæde hos de fleste.

Snacks

Chilimandler

Chilimandler

Disse chilimandler er dejligt krydrede og er super at bruge som en lækker snack, hakke og komme på din råkostsalat eller som sprødt toppings på diverse retter. Jeg lavede disse som del af en gavekurv og de vækkede begejstring. De blev allerede brugt samme dag som crunch på forretten, hvilket var et hit. Hvis mandler
Read more
Salkaramel trøffelstykker

Saltkaramel trøffelkugler

Disse saltkaramel trøffelkugler er meget vanedannende, så lav en portion, giv lidt væk i værtindegave og hav en god undskyldning for at spise resten.
Skumfiduser

Skumfiduser med hindbær

Disse bløde skumfiduser med hindbær er en lækker lille konfekt her i juletiden. Hjemmelavet juleskum, men her ved du hvad der er i, så man kan give det til børnene med lidt bedre samvittighed.
Rocky Road

Rocky Road

Rigtig skøn julekonfekt, men er nu også et lækkert stykke chokolade hele året. Nemt at lave sammen med børn og slikmunde. Fyldt med alt det du kan lide.

Tilbehør

Naan-brød

Naan brød

Disse brød er bagt på en pande, så de kan få den skønne stegeskorpe som der er på rigtige naan brød. Det er også et plus, hvis man står et sted uden ovn.

Indisk salat

Ved indisk mad er der ikke ret tit en frisk salat med. Det mangler og denne er super frisk og giver et godt modspil til de ret fyldige indiske retter.

Agurke Raita

Dette indiske tilbehør er virkelig lækkert og jeg laver gerne denne til alle mulige retter. Den er mere let i det end tzatziki.

Gulerods Raita

Denne salat er rigtig god til at køle munden lidt ned med, hvis man får noget stærkt at spise. Et lækkert tilbehør til den grillkylling eller svinekotelet.

Vegetar og sundt

Laks med sellerimos

Laks med sellerimos

Ja, vi er stadig i gang med at leve lidt sundere, efter vores rejse til Mexico, og her er en ret vi er blevet meget glade for. Min mand var ellers virkelig sikker på han ikke kunne lide selleri, men måtte indrømme mosen til laksen var virkelig lækker. Så nu kan der komme mere selleri
Read more
Tunsalat

Tunsalat

Denne tunsalat bruger jeg som en frokost og opskriften er til 2 personer.Den er hurtig at lave og smager rigtig dejligt.
Ristede krydrede grøntsager

Ristede krydrede grøntsager

Jeg leder altid efter nye opskrifter på tilbehør og denne opskrift på ovnristede grøntsager med masser af dejlige krydderier, er blevet en af dem jeg laver ofte. Disse grøntsager passer rigtig godt til alt slags kød og fisk. Du kan også serverer dem som hovedret oven på en omgang couscous, så er det en dejlig
Read more
Aubergine Gryde

Aubergine og kartoffelgryde

Denne aubergine og kartoffelgryde er en lækker ret med masser af smag. Så er det ingen sag at undvære det kød man er blevet så vant til.