Squashmuffins

IMAG0362

Jeg så Go’ morgen Danmark her forleden dag, da de lavede disse muffins. Elsker muffins og cupcakes, så da disse skulle være sundere, skulle de prøves.

Squashmuffins:

  • 1 dl smagsneutral olie
  • 50-100 g flydende honning
  • 2 æg (m/l)
  • 1 squash, fintrevet (ca. 200 g)
  • 75 g hakkede valnødder
  • 75 g hakkede dadler
  • 50 g morbær (eller rosiner)
  • 1 dl rugmel
  • 1¼ dl (stenkværnet) hvedemel
  • ½ tsk. bagepulver
  • ½ tsk. natron
  • 2 tsk. kanel
  • 1 knsp. salt
  • 16 papirforme

Hvis du giver disse muffins 100 g honning, er de ligeså søde som kager. Skru ned for honningen, hvis du vil have dem lidt sundere.

Pisk olie, honning og æg sammen. Kom squash, valnødder, dadler og morbær i. Bland begge slags mel med, bagepulver, natron, kanel og salt, og kom det hele i æggemassen. Sæt cirka 16 papirforme i en muffinform og kom 1 spsk. muffindej i hver. Bag dem ved 175 grader varmluft i 20-25 minutter, eller til de er gennembagte. Lad dem køle af, inden du pakker dem i madpapir. De grove muffins kan fryses.

Opskrift af Louisa Lorang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *