Syndigt kartoffelfad

Syndigt kartoffelfad

Et af mine favoritsteder at kigge efter opskrifter er på Pinterest. Her fandt jeg også denne kartoffelret.
Lækkert og anderledes. Jeg besluttede at denne ret blev nød til at få navnet syndigt kartoffelfad, da der er rigtig mange gode ting i, som ost, bacon og mayonnaise.
Jeg var lidt skeptisk angående mayonnaise i en ret der skal i ovnen, men det var et lækkert alternativ til fløden.
Jeg vil helt klart anbefale jer at prøve denne ret næste gang I skal have gæster.
Fik masser af ros og ønsket om at opskriften blev lagt på bloggen hurtigst muligt. Så her er den.

Syndigt kartoffelfad 8-10 personer:

  • 1,5 kg kartofler i små tern
  • 500 gram cheddar i små tern eller revet (gem lidt til at komme på toppen)
  • 300 gram mayonnaise, ægte (f.eks. Hellmann’s)
  • 300 gram bacon i tern
  • 1 bdt forårsløg, hakket

Steg bacon sprødt på en pande.
Rengør kartofler og skær dem i små tern.
Bland kartoffeltern med forårsløg, cheddar i tern eller revet,(gem noget til at komme på toppen),og det sprødstegte bacon. Gem noget til at komme på toppen.
Rør det hele sammen med mayonnaisen, så det hele er godt blandet.
Kom det i et ildfast fad og sæt det i ovnen ved 160 grader i 1½ time, eller til kartoflerne er møre.

One comment

  1. Det smager super godt, absolut en af mine favorit tilbehør!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *