Italiensk krydderiblanding

Italiensk krydderiblanding

Italiensk krydderiblanding

Jeg var inviteret til fødselsdag hos min svoger, som er glad for at lave mad, så jeg tænkte en masse hjemmelavede krydderier ville være en god gave. Jeg lavede selvfølgelig store nok portioner til at jeg har noget selv.
Er dejligt med krydderimix, hvor man ved hvad der er i. Alt for mange af de færdige blandinger man køber, indeholder ting man ikke ønsker for meget af.
Han fik min Cajun krydderi, denne italienske krydderiblanding og en hjemmelavet karrypulver ,som jeg nok skal få lagt op på bloggen snart.

Dette krydderimix passer rigtig godt til pasta, pizza, marinader, kylling og gris. Men det er kun fantasien der sætter grænser.

Italiensk krydderiblanding:

  • 2 spsk tørret basilikum
  • 2 spsk tørret timian
  • 2 spsk tørret merian
  • 2 spsk tørret rosmarin
  • 2 spsk tørret oregano
  • 2 spsk tørrede koriander (jeg brugte pulver, da jeg ikke havde tørret koriander)
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk sukker

Det hele blandes sammen i en skål og kommes i  en lufttæt beholder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *