Karamelliseret kokos flager

Karamelliseret kokos flager
Karamelliseret kokos flager

Jeg har været en tur i Spanien og der købte jeg nogle vildt gode karamelliseret kokos flager. De er superlækre at spise som en snack. Jeg bruger dem dog mest til at komme i min mysli eller bruger dem i kager eller på desserter.

Folk der normalt ikke er til kokos, siger disse er så lækre, at de har bedt om opskriften. Så her kommer den.

Karamelliseret kokos flager:

  • 300 g kokos flager (usødet og ikke ristet)
  • 4 æggehvider
  • 100 g sukker

Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.

Bland kokos flager, æggehvider og sukker godt sammen i en skål.

Fordel blandingen på en bradepande med bagepapir.

Bag i 8 minutter og rør rundt i kokos flagerne.

Bag i yderligere 10 minutter, eller til kokos flagerne er gyldenbrune.

Lad dem køle ned, mens du rører i dem med mellemrum.

Opbevar i en lufttæt beholder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *