Pølse og svampe ragu

Pølse og svampe ragu
Pølse og svampe ragu

Jeg får BBC good food magasinet på min tablet og der er altid mange gode opskrifter. Jeg har fået købt en masse skønne ferske italienske Salsiccia pølser, som jeg har frosset ned, og tænkte de ville være skønne i denne ret.

Det gode ved disse pølser er at de er skønt krydret. Hvis du ikke kan finde dem i dit lokale supermarked, så se om du kan finde nogle krydrede ferske pølser, du kan bruge i stedet for.

Retten er hurtig at lave, og fyldt med masser af smag. Jeg lavede blomkålsris til, da jeg prøver at blive lidt sundere. Men server endelig kartoffelmos eller pasta til.

Pølse og svampe ragu 4 personer:

  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 gulerod, revet
  • 3 forårsløg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 200 gram svampe, finthakket
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. fennikelfrø
  • 5-6 ferske svinepølser, presset ud af deres skind.
  • 400 gram dåse hakkede tomater
  • 1 spsk. tomatketchup
  • 100 ml vand
  • salt og peber

Start med at hakke og rive grøntsager.

Kom evt. gulerødder, forårsløg og svampe i en foodprocessor. Det gør det hele noget nemmere end at skulle rive og hakke.

Varm olien i en pande med høj kant ved medium varme, og kom gulerødder, forårsløg, hvidløg, svampe, oregano, fennikelfrø i, sammen med lidt salt. Steg i 5 minutter.

Kom pølsekødet i og steg det, til alt kødet er brunet af. Tilsæt de hakkede tomater, ketchup og vandet.

Skru ned på lavt blus og læg låg på og lad det simre i 20 minutter til det er tyknet. Rør en gang imellem. Smag til med salt og peber.

Server med kartoffelmos, couscous, blomkålsris eller pasta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *